Συνέντευξη υπεύθυνης επικοινωνίας κ. Νικολέτας Χαραλάμπους

BUYWAY365: ΤΟ ΝEO APP ΣΤΗ ΖΩH ΜΑΣ

H Buyway365 είναι ένα εντελώς πρωτοποριακό app για τα κυπριακά δεδομένα, που έρχεται σύντομα στη ζωή μας. Μια εφαρμογή που επιχειρεί να ενώσει τους επιχειρηματίες και τους καταναλωτές κάτω από την ίδια ομπρέλα μέσω της διαδικασίας cashback. Η Νικολέτα Χαραλάμπους, υπεύθυνηεπικοινωνίας της εταιρείας, μιλά στο INBusiness για την καινοτόμο εφαρμογή.

Πότε ιδρύθηκε η Buyway365 και ποια η αποστολή της;

Η Buyway365 ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2019 από μια ομάδα τεχνοκρατών με εμπειρία στον χώρο του εμπορίου. Σκοπός τους η σύνδεση ποιοτικών επιχειρήσεων με ποιοτικούς καταναλωτές, μέσω μιας καινοτόμου διαδικτυακής πλατφόρμας, η οποία τους επιβραβεύει με άμεση επιστροφή χρημάτων, χωρίς διαδικασίες και έξοδα σε όλο το φάσμα της κατανάλωσης. Ταυτόχρονα βοηθά τις εταιρείες να αποκτήσουν πιστούς και ευχαριστημένους πελάτες.

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή Buyway365;

Η λειτουργία της εφαρμογής είναι απλή και εύκολη. Η επιχείρηση κάνει την εγγραφή της δωρεάν στην πλατφόρμα, εφόσον τηρούνται τα ποιοτικά κριτήρια που έθεσε η Buyway365, και μετά την επαλήθευση των στοιχείων είναι έτοιμη να δημιουργήσει τις προσφορές της σύμφωνα με τη διαφημιστική της εκστρατεία και την προβλεπόμενη επιβράβευση για τους καταναλωτές. Η επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να καθορίζει διαφορετικά ποσοστά επιβραβεύσεων και να στοχεύει σε διαφορετικές ομάδες καταναλωτών, όπως φοιτητές, οργανωμένα σύνολα ή ακόμη ανά φύλο ή για συγκεκριμένες επετείους. Η διαδικασία γίνεται αυτόματα από την JCC την ώρα της πληρωμής, χωρίς να χρειάζονται άλλες ενέργειες από την επιχείρηση πέραν της δημιουργίας της προσφοράς. Όλα αυτά κάνουν την Buyway365 στα χέρια της επιχείρησης ένα δυνατό εργαλείο cashback, στοχεύοντας στην αύξηση των πωλήσεων χωρίς κόστος.

Τι ρόλο έπαιξε η πανδημία στην αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών;

Η πανδημία επιτάχυνε τη διαδικασία αλλαγής του τρόπου λειτουργίας των επιχειρήσεων, της αναγνώρισης αναγνώρισης και της υιοθέτησης των νέων τάσεων της αγοράς. Οι αγοραστικές συνήθειες και συμπεριφορές των καταναλωτών, όπως είναι η χρήση κάρτας, τα προγράμματα επιβράβευσης, η άμεση επιστροφή χρημάτων και η αύξηση των συναλλαγών με γνώμονα το value for money, μεταξύ άλλων, έγιναν τρόπος ζωής για τους Κύπριους, εναρμονίζοντας τις συνήθειές τους με εκείνες των ξένων καταναλωτών.

ΤΑ ΣΥΝ ΓΙΑ ΧΡHΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡEIΕΣ

Πώς επωφελείται ο καταναλωτής;

Ο καταναλωτής, αφού κατεβάσει την εφαρμογή δωρεάν στο κινητό του και κάνει την εγγραφή του, καταχωρεί όσες πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες χρησιμοποιεί και πλέον είναι έτοιμος να μπει και να απολαύσει τα προτερήματα του κόσμου της Buyway365. Έχοντας ένα μεγάλο αριθμό επιλογών από επιχειρήσεις, μπορεί να αναζητήσει και να βρει τις αποκλειστικές προσφορές που τον ενδιαφέρουν και προσφέρονται στην Buyway365. Παράλληλα, μέσω του Google map μπορεί να εντοπίσει την επιχείρηση που τον ενδιαφέρει. Αφού πληρώσει με την πιστωτική κάρτα που δήλωσε στην εφαρμογή, λαμβάνει την επιστροφή χρημάτων που προσφέρει η επιχείρηση την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι συναλλαγές διασφαλίζονται με την αξιοπιστία του παρόχου μας JCC και δεν χρειάζεται η χρήση κουπονιών ή σάρωση οποιουδήποτε κωδικού. Η Buyway365 δεν είναι δεσμευμένη και δεν έχει καμία σχέση με κανένα χρηματοοικονομικό οργανισμό, αντίθετα βοηθά τους χρήστες όλων των τραπεζικών καρτών.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης μέσω τραπεζικών καρτών χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια από τις τράπεζες. Τι είναι αυτό που διαφοροποιεί την Buyway365;

Ναι όντως, το πρόγραμμα επιβράβευσης μέσω τραπεζικών καρτών χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια από τις τράπεζες. Η μεγάλη μας διαφορά είναι ότι ο καταναλωτής της Buyway365 μπορεί να χρησιμοποιήσει για τις αγορές του όποια κάρτα επιθυμεί, φυσική και ηλεκτρονική, από οποιαδήποτε τράπεζα. Σκεφτείτε μόνο πόσα εκατομμύρια τουρίστες χρησιμοποιούν πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες ή πόσοι Κύπριοι διαθέτουν κάρτες ηλεκτρονικών πορτοφολιών, όπως για παράδειγμα η Revolut, χρήστες που δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς των πιο πάνω προγραμμάτων και κατ’ επέκταση… «τιμω- ρούνται», αφού δεν τους δίνεται οποιαδήποτε επιβράβευση.

Θα μπορούσατε να γίνεται πιο σαφής;

Τα διάφορα προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζών είναι σχεδιασμένα για να προωθούν τη χρήση των καρτών των συγκεκριμένων τραπεζικών ιδρυμάτων. Επειδή οι επιχειρήσεις δεν έχουν υπολογίσιμο όφελος από αυτά τα προγράμματα, διατηρούν την επιβράβευση σε πολύ χαμηλά ποσοστά. Αντίθετα, η όλη φιλοσοφία της Buyway365 είναι χτισμένη στην ένωση της καταναλωτικής δύναμης των μελών με την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών και αγαθών από συμβαλλόμενες επιχειρήσεις, οδηγώντας τις επιχειρήσεις να δώσουν μεγάλα ποσοστά επιβράβευσης σε πιστούς πελάτες και όχι απλά χρήστες τραπεζικών καρτών. Στην Buyway365 το «άμεση» σημαίνει την ίδια μέρα, όχι στο τέλος του μήνα, και «επιστροφή χρημάτων» θα πει επιστροφή μετρητών στην κάρτα και όχι βαθμοί που εξαργυρώνονται με προϋποθέσεις.

ΔΥΝΑΤΌ ΕΡΓΑΛΕIO ΜAΡΚΕΤΙΝΓΚ

Λέτε πως η Buyway365 αποτελεί ένα δυνατό εργαλείο μάρκετινγκ. Πώς βοηθά τις εταιρείες να προσελκύσουν νέους πελάτες;

H Buyway365 προωθεί τις συμβαλλόμενες επιχειρήσεις δωρεάν, μέσω της ιστοσελίδας της, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και των διαφημιστικών εκστρατειών που κάνει για την εφαρμογή. Συνάμα, οι εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν στοχευμένες διαφημίσεις στους καταναλωτές που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον γι’ αυτές, να δημιουργούν και να στέλνουν ειδικές ή περιορισμένης χρονικής διάρκειας προσφορές σε συγκεκριμένα προϊόντα της επιχείρησής τους και όχι μόνο. Η μέθοδος της συνεχούς και διαχρονικής έκπτωσης μέσω επιστροφής χρημάτων βοηθά τους πιστούς πελάτες της επιχείρησης να εξασφαλίζουν τις αγορές τους με χαμηλότερο κόστος και ταυτόχρονα τις εταιρείες να προσελκύσουν νέο πελατολόγιο, αποφεύγοντας σπασμωδικές και αψυχολόγητες εκπτώσεις κατά περιόδους.

Η Buyway365 είναι μια ψηφιακή εφαρμογή. Πώς εγγυάστε στους πελάτες και τα μέλη σας κυβερνοασφάλεια;

Η Βuyway365 συνεργάζεται με τις εταιρείες JCC και CRM.COM για την ασφάλεια των συναλλαγών. Η δεδηλωμένη πολιτική της εταιρείας για τη διασφάλιση προσωπικών δεδομένων επεξηγείται αναλυτικά στην πολιτική απορρήτου της εφαρμογής. Η διαχείριση και η προστασία των προσωπικών δεδομένων διέπεται από τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Ποιοι είναι οι στόχοι σας για το άμεσο μέλλον;

Η Buyway365 εξελίσσεται σε μόνιμη βάση. Στόχος της είναι να δημιουργεί συνεργασίες με εξελισσόμενες επιχειρήσεις, ώστε ο καταναλωτής να έχει πάντα στη διάθεσή του καινούργιες επιλογές. Η εφαρμογή δημιουργήθηκε με τη δυνατότητα να αναβαθμίζεται, καθώς νέα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες για τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές θα προστίθενται στις επόμενες φάσεις της εφαρμογής.

Πώς μπορεί μια επιχείρηση να ενταχθεί στην Buyway365;

Είτε επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο 80010365 είτε ζητώντας ένα ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας μας στο buyway365.com. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και οποιαδήποτε επιχείρηση κι από τις επτά κύριες κατηγορίες της αγοράς μπορεί να ενταχθεί, φτάνει να τηρεί τα κριτήρια ποιότητας που απαιτούνται

Ασφαλείς συναλλαγές μέσω

H JCC αποτελεί κορυφαία επιλογή για ασφαλείς αγορές, προσφέροντας ασφάλεια, αξιοπιστία και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.
Μετά την ολοκλήρωση των αγορών σας, σας επιστρέφονται χρήματα την επόμενη κιόλας μέρα.

logo
21 Demostheni Severi Avenue,
Anna Court – 2nd Floor Cy, 1080, Nicosia, Cyprus

800 10 365

© 2023 Buyway365. All Rights Reserved.